AUFO MOTOR

Solsona

Que és el GLP?

El AutoGas és una alternativa real als carburants tradicionals. D'implantació immediata i econòmica, és una opció neta y respectuosa amb l'entorn. Aquestes característiques han convertit a AutoGas en el carburant alternatiu més usat en el món. Més de 21 milions de conductors, 8 d'ells a Europa, ja l'hagin escollit per al seu vehicle.

I es que amb AutoGas, el conductor aconsegueix un estalvi econòmic sobre el cost en carburant d'entre el 30% i el 50%. I redueix els costos de manteniment, ja que el motor pateix un menor desgast i per tant el nombre d'averies disminueix.

Es tracta d'un carburant respectuós amb l'entorn, ja que no emet partícules contaminants i contribueix a reduir la contaminació per soroll a les ciutats. Els vehicles AutoGas són bifuel, estan equipats amb dos dipòsits, un per gasolina i un altre per Auto-Gas, duplicant d'aquesta manera l'autonomia del vehicle. El seu equipament i prestacions són similars als vehicles que utilitzen carburants tradicionals, i l'aspecte del vehicle i el seu maleter són exactament iguals que el seu homòleg en gasolina o diesel.

Tots els vehicles de gasolina es poden adaptar a AutoGas. La tecnologia consisteix en afegir a un motor de gasolina un kit compost de dipòsit, línees de gas, reductor i injectors. No ocupa lloc en el maleter perquè las seva ubicació sol ser en l'espai de la roda de recanvi. D'aquesta manera, el vehicle passa a ser bifuel i funciona de manera indiferent amb AutoGas o amb gasolina.